کانال سافت گذر در ایتا خبرهای جذاب سافت گذر را در ایتا دنبال کنید
جستجو در سافت گذر سافت گذر
جستجو در سایت در حال جستجو ...
کاربر عزیز ! اگر میخواهید به طور لحظه ای از بروز رسانی نرم افزار مورد نظر خود آگاه شوید و ایمیل بروز رسانی برنامه مورد نظر خود را در لحظه دریافت نمایید و فهرست برنامه های منتخب خود را در محیط کاربری خود ذخیره کنید همچنین دسترسی به تمامی برنامه های مخصوص اعضای ویژه(VIP) داشته باشید، با پرداخت ماهی فقط 5700 تومان تا یکسال از این امکان بهره مند شوید عضویــــــت
x
X لایسنس آنتی ویروس نود 32
بستن
 
پیلگون
تعداد برنامه ها: 9456 | مشاهده و دانلود: 765949850 | آخرین بروزرسانی: 1403/08/15 | اعضاء: 319380 | نظرات: 38031
www.esetupdate.ir
اطلاعیه های مهم سایت اطلاعیه های مهم سایت
💐 وفات شهادت گونه حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها تسلیت باد 💐

خبر خوشی در راهه...گوش بزنگ ما باشید

🔰جایگزین مناسب Kaspersky خرید لایسنس نود 32

جهت رفع مشکل باز شدن سایت به دلیل بلاک توسط  نود 32 این ویدیو یا این ویدیو(ورژن 9 به بالا) یا راهنمای تصویری را مشاهده کنید

اکانت های بروزرسانی نود32 با قیمت های مناسب به صورت یک ، سه ، شش و دوازده ماهه از اینجا قابل خرید می باشد.

آپدیت نود 32

سافت گذر دانشنامه نرم افزار - دانلود رایگان نرم افزار

سرور آپدیت نود 32
پیشنهاد سافت گذر
نظر سنجی
[مشاهده نتایج]

مهمترین مسئله در فیشینگ، چک کردن URL می‌باشد

حملات فیشینگ

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری با اشاره به اینکه یکی از راه‌هایی که مورد توجه افراد سودجو و فرصت طلب قرار گرفته فیشینگ نام دارد، اظهار داشت: مهمترین مسئله در حملات فیشینگ، چک کردن URL می باشد.

به گزارش سافت‌گذر به نقل از فن آوری اطلاعات ایران، سرهنگ نیک نفس رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری در خصوص یکی از جرایم سایبری به نام فیشینگ اظهار داشت: امروزه دسترسی غیر مجاز به اطلاعاتی همچون نام کاربری، گذر واژه و یا اطلاعات کارت‌های اعتباری به شدت در حال افزایش می‌باشد یکی از راه‌هایی که مورد توجه افراد سودجو و فرصت طلب قرار گرفته فیشینگ نام دارد.

وی ادامه داد: در این نوع از کلاهبرداری افراد سودجو اقدام به طراحی صفحات جعلی مانند صفحات لاگین، درگاه‌های پرداخت الکترونیکی بانک‌ها و… برای به سرقت بردن اطلاعاتی نظیر کلمات کاربری و رمزهای عبور و اطلاعات بانکی می‌کنند.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا ناجا ضمن بیان این مطلب گفت: شبکه‌های اجتماعی، سایت‌های حراجی، درگاه‌های پرداخت آنلاین و صفحات لاگین نمونه‌ای از ابزارهای الکترونیکی هستند که این افراد اقدام به جعل و شبیه سازی آنان می‌نمایند واز این طریق باعث می‌شوند کاربران اطلاعات حساس و محرمانه خود را در وب سایت‌های جعلی که در ظاهر کاملا شبیه وب سایت‌های سالم و قانونی می‌باشد وارد کنند.

این مقام مسئول ادامه داد: یکی از شیوه‌های متداول و رایج در فیشینگ ارسال لینک‌ها و آدرس‌های متعلق به سازمان‌های غیر واقعی و جعلی از طریق ایمیل می‌باشد؛ آدرس‌هایی که تنها تفاوت آن‌ با آدرس اصلی یک یا دو حرف می‌باشد و یا از دامین‌های فرعی گمراه کننده برای ایجاد آن‌ها استفاده گردیده است.

که می‌توان ایمیل از طرف فردی که ادعا می‌کند دوست یا همکار شما است، پیغام یا تبلیغ در شبکه‌های اجتماعی، وب‌سایتی قلابی که برای امور خیریه تقاضای کمک می‌کند، وب‌ سایتی با نامی مشابه وب‌ سایت‌هایی که شما متناوباً به آن‌ها سر می‌زنید، در برنامه‌های پیغام فوری مانند یاهو مسنجر یا ویندوز لایو مسنجر،از طریق پیام‌های کوتاه تبلیغاتی بر روی تلفن همراه را از جمله حملات فیشینگ و ارسال لینک‌های صفحات جعلی برشمرد .

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری افزود: ایمیل‌های فیشینگ معمولاً دارای لوگوها و تیترهای رسمی از بانک‌ها یا موسسات مالی معتبر هستند و حاوی درخواست ارائه اطلاعات شخصی و حساس هستند.

این مقام انتظامی بیان داشت: سازندگان این ایمیل‌ها معمولاً برای رسمی جلوه‌دادن بیشتر فعالیت‌‌های خود، لینکی از سایتی با ظاهری آراسته و رسمی به ایمیل‌های خود اضافه می‌کنند، بعضی از ایمیل‌های فیشینگ حاوی فایل‌ها و برنامه‌های مخرب نیز هستند به همین دلیل یکی از بهترین راه‌ها برای مقابله با آن‌ها به روز سازی نرم‌افزارهای امنیتی و مرورگرها است.

سرهنگ نیک نفس در خاتمه اظهار داشت: در حملات فیشینگ مهمترین مسئله چک کردن URL می باشد دقت داشته باشید آدرس سایت کاملاً صحیح و مطابق با آدرس صفحه مورد نظر شما باشد.


نظرتان را ثبت کنید کد خبر: 17959 گروه خبری: اخبار فناوری منبع خبر: iritn.com تاریخ خبر: 1392/09/01 تعداد مشاهده: 3151
سافت گذر